avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract cu asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract cu asociatii de proprietari

Pe scurt: doresc sa-mi deschid o mica firma de colectare hartie si peturi si as dori sa colaborez si cu asociatiile de proprietari in acest sens: ma gandeam la doua spatii special amenajate in fiecare scara unde sa arunce fiecare hartiile si peturile, iar eu ca firma sa le preiau la anumite date stabilite si sa platesc per kg marfa preluata, bani care ar fi ai asociatiei Intrebarea mea este daca exista vreo lege care sa opreasca asociatiile sa recicleze selectiv aceste doua categorii si sa le vanda mai departe, obligandu-le astfel sa foloseasca doar furnizorii pentru ridicarea gunoiului la gramada agreati de primarie.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:23, 29 Martie 2011
nu exista o astfel de lege si cred ca puteti incheia acest tip de contract cu orice asociatie de proprietari
@abia, te astept si la Resita...:)
Initiativa este de lauda si nimic nu va impierdica sa puteti colabora cu asociatiile de proprietari.
Initiativa in sine ,este laudabila
La noi in Constanta preluarea de resturi-peturi si hartie este deja materializata si la fiecare imobil primaria a postat 2 containere diferit colorate galben si albastru in care cei mai civilizati depun materialele reciclabile
Mai tragic ca cele 2 containere ,in fiecare seara sunt golite de persoane de etnie curioasa de continut,fapt care genereaza atat ocuparea cat si murdarirea zonei respective
Si cartierul 23 august te asteapta cu drag ... cel putin complexul "pastorit" de mine ...

Alte discuții în legătură

Reciclare pet-uri la asociatii de proprietari ice_bella20 ice_bella20 Buna ziua, As vrea sa valorific PET-urile care se aduna de la asociatia noastra de proprietari si care oricum ajung in containerul de gunoi, ROSAL nefiind ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate ar trebui platita diferentiat miorica miorica Taxa pe gunoi ar trebui platita diferentiat. Nu pot sa cred ca o persoana cu venituri mici care nu consuma mult, care nu isi permite sau nu vrea sa consume ... (vezi toată discuția)
Amplasarea recipientelor de colectare a resturilor menajere si colectare a materialelor reciclabile Greenuniverse Greenuniverse Buna ziua, Am cumparat un apartament la parter intr-un cartier aproximativ nou costruit (dupa 2009). In momentul achizitiei in fata geamurilor nu erau ... (vezi toată discuția)