avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Dosarul preturilor de transfer
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Dosarul preturilor de transfer

Buna ziua,
1.Avand in vedere ordinul ANAF 442/2016, la o microintreprindere, daca nu se depaseste limita de 50.000 de euro nu se mai cere dosarul preturilor de transfer?
2. Avand in vedere ca nu oricine are acces la baze de date ( Orbis, Amadeus,etc) este de ajuns demonstarea pretului de piata cu contracte Client-Societate mama din EU, din care se deduc eventuale costuri sau marje?
Cel mai recent răspuns: barnex , utilizator 13:33, 29 Februarie 2016
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...
Am citit articolul inainte sa scriu intrebarile, Insa nu am gasit in articol raspunsurile la intrebarile mele. Altfel nu mai puneam aceste intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat persoane fizice apoi inchiriere la societate gekura gekura Buna ziua, Va rog sa-mi transmiteti daca este in regula ca eu, persoana fizica, sa iau un spatiu de la o alta persoana fizica printr-un contract de comodat ... (vezi toată discuția)
Investitor neamt - producere de soft - ce tip de firma e recomandabil ? Tandros Tandros Asi dori un mic ajutor intr-o problema care ma depaseste putin. Sunt cetatean roman cu domiciliul in Germania, am gasit un investitor german care doreste sa ... (vezi toată discuția)
Administrator/actionar in mai multe companii care au relatii comerciale intre ele geea20 geea20 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: in pezent sunt asociat majoritar si administrator in 2 firme cu acelasi cod CAEN (servicii), intr-una dintre ele sunt si ... (vezi toată discuția)