În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am primit o încheiere din partea unui executor judecătoresc , neinvestită la judecătorie, si tot astăzi mi s-a facut poprire pe conturile din bancă.Precizez că nu am primit nici o somație până acum.Pot face cerere de executare silită? Pensia alimentară pe care o primesc în unul dintre conturi poate fi supusă popririi ?
Mai am o nelamurire. Eu am retinere pe statul de plata 740 lei (un CAR), suma care este cam 40 % din salariu. Acum mi s-a retinut si 33% din banii de pe card direct la bancă pe baza executării silite. Ce pot face ca să nu mi se retină si luna viitoare acest procent de aproape 80% din venituri?
Azi am dus la banci incheierea prin care s-a dispus suspendarea executarii silite. La una dintre banci au spus ca aceasta incheiere nu are nici o valoare si ca trebuie sa obtin de la executor o adresa in care sa dispuna ridicarea popririi. Ce sa fac?
Una dintre banci mi-a oprit o suma de bani care mi-a intrat azi in cont desi vineri mi-a ridicat poprirea in baza incheierii civile pe care am depus-o la banca. E legal ?
Poprire cont bancar
Iulia432
Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi
Ordu
In urma unui proces s-a hotarit ca am de plata pensie alimentara pt un minor pe utimii 6 ani.Mi sa pus poprire pe conturi pina la achitarea sumei.Calculul ... (vezi toată discuția)