avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... OUG 44/2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

OUG 44/2015

Buna ziua! Tatal meu a avut un PFA si este decedat din septembrie 2013, toti membrii familiei mele sunt decedati, iar eu sunt fiica-unica mostenitoare. Pana la data decesului, tatal meu nu a platit pe o perioda de... impozitul si penalitatile aferente intarzierii. In ianuarie 2016 am platit eu si am stins datoria. U ramas penalitatile si dobanzile neplatite (600 RONI). O functionara de la AJFP GIURGIU mi-au spus ca nu beneficiez de prevederile OUG 44/2015 pentru ca persoana in cauza (tatal meu) este DECEDATA, dar totusi sa depun cererea insotita de certificatul de deces si de cel de mostenitor. Se poate sa beneficiez de prevederile OUG 44/2015?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Legea amnistiei fiscale, cand este ultima zi in care pot plati? miha255 miha255 Buna, am o firma si doresc sa beneficiez de facilitatile prevazute de OUG 44/2015, respectiv anularea penalitatilor de intarziere si reducerea dobanzilor de ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 44/2015 tanko tanko Buna ziua. Rog ajutor: am platit in mai datorii catre primarie pentru anii precedenti. Majorarile de intarziere calculate sunt in val. 700 lei. Am cerut ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 44/2015 hr hr Buna seara, Va prezint situatia in care ma aflu: am mostenit un teren extravilan. Pana in 2013, taxele au fost platite la Primaria comunei unde se afla si de ... (vezi toată discuția)