avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane, conditii pentru responsabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane, conditii pentru responsabil

Buna ziua
Daca cineva este salariat pe postul RESPONSABIL RESURSE UMANE, trebuie neaparat sa are diploma /educatie si pregatire profesionala sau studii superioare
Ajunge si de la angajator decizia de a completa si a transmite catre ITM toate angajarile si modificarile contractelor de munca incheiate cu salariatii firmei conform registrului de salariati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:02, 13 Februarie 2016
Nu este obligatoriu sa aiba studii superioare in domeniu.

Prin art.2 alin.5 din HG nr.500/2011 s-a prevazut ca , completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2011 carmenghe carmenghe Daca am studii economice superioare, mai trebuie sa urmez un curs de specializare resurse umane? (vezi toată discuția)
Revisal piscine@sperantaclub.ro piscine@sperantaclub.ro Am si eu o dilema. In HG 500/2011 pentru completarea si transmiterea registrului de evidenta a salariatilor se face de catre una sau mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)