avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere autoutilitara intre societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere autoutilitara intre societati

Buna ziua,

trebuie sa intocmesc un contract de inchiriere intre 2 societati pentru o autoutilitara. As vrea sa imi oferiti o idee, despre cum sa formulez textul contractului, astfel incat masina sa poata fi folosita de ambele societati, la nevoie.
Este posibil asa ceva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:39, 14 Februarie 2016
Da, este posibil in primul rand trebuie sa aveti activitatea de Închirierea autoturismelor şi utilitarelor de capacitate mică autorizata onrc, apoi faceti un contract de inchiriere banal, tinand cont de situatie, adica cine ia decizia cu privire la acest transfer de bun mobil cand la o societate cand la cealalta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da spre inchiriere o masina care este inregistrata pe firma? claudia22gh claudia22gh Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste urmatoarea situatie: Societatea X detine un autoturism. Il poate inchiria unei alte societati?? ... (vezi toată discuția)
Contract comodat 2 societati comerciale wwitza wwitza Buna dimineata. As vrea si eu sa stiu daca doua societati comerciale pot incheia un contract de comodat pentru un autoturism? Care ar fi implicatiile juridice ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchirieri/vanzari auto - detalii adi_muresan_ro adi_muresan_ro ce cod caen ar trebui sa aiba societatea pentru a putea inchiria 2 autoturisme(casco avarii+furt), spre pers fizice si juridice si cum ar trebui procedat, pe ... (vezi toată discuția)