avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da de permis daca am dosar penal ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da de permis daca am dosar penal ?

Salut sunt Alex am 17 ani si ziua trecuta mi s-a facut dosar penal pentru furt calificat pe timp de noapte in banda organizata , persoana ne-a ertat dar tot mi s-a facut dosar penal vreau sa stiu daca mai pot dade permis de conducere:(
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 11:49, 14 Februarie 2016
Cat timp aveti cazierul "patat" nu puteti da de carnet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis danyele danyele buna ziua ...mi-au facut dosar penal pt concucere fara permis..oare asa mai poate sa dau pt permis auto? inca nu mi-am scos cazieru..oare o fii ... (vezi toată discuția)
Furt calificat utilizatorrr1998 utilizatorrr1998 Buna ziua, acum o săptămâna am fost prinsă intr un magazin din mall, luând haine in valoare de 490 lei, am fost la secție și mi s a spus ca mi s a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal And_y And_y Buna ziua. In data de 16.02.2010 am fost depistat in trafic cu o alcoolemie in sange de 1,65. Permisul mi-a fost suspendat instant si fara drept de circulatie ... (vezi toată discuția)