avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nedeclararea persoanelor la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nedeclararea persoanelor la intretinere

recent am fost aleasa presedinte la un bloc si sunt cateva apartamente care au persoane nedeclarate la intretinere. La un apartament cu 2 camere sunt trecute la intretinere 1 persoana si locuiesc 4 persoane. Le-am spus , nu au recunoscut , ba mai mult au venit la mine cu mult tupeu si pusi pe cearta. Va rog sa ma invatati cum sa procedez legal sa-i trec 4 persoane la intretinere. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: locatar22 , utilizator 17:56, 12 Ianuarie 2023
daca si evidenta populatiei si-ar face treaba n-am fi pusi pe drumuri ,acolo e inregistrata fiecare persoana ! inainte de 89 se putea ,acum ......................
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de persoane la cotele de intretinere. avy33 avy33 Buna ziua Incepind din luna august si pina in prezent , in apartamentul vecin(perete comun cu al meu) locuiesc 4 persoane, uneori chiar 5 persoane.In tabelul ... (vezi toată discuția)
Intrare cu interfon, vicpalag vicpalag Buna ziua! Avem o problema la un bloc cu 20 de apartamente, in legatura cu montarea interfonului de la intrare in bloc. Din toti locatarii(20 ap.), 19 au ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa platim cheltuieli ce nu se justifica virgil1950 virgil1950 Locuiesc la bloc,am contracte propii cu institutiile ce furnizeaza apa( apometru in caminul din fata bloculu) gaze si energie electrica( contuare pe casa ... (vezi toată discuția)