avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nedeclararea persoanelor la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nedeclararea persoanelor la intretinere

recent am fost aleasa presedinte la un bloc si sunt cateva apartamente care au persoane nedeclarate la intretinere. La un apartament cu 2 camere sunt trecute la intretinere 1 persoana si locuiesc 4 persoane. Le-am spus , nu au recunoscut , ba mai mult au venit la mine cu mult tupeu si pusi pe cearta. Va rog sa ma invatati cum sa procedez legal sa-i trec 4 persoane la intretinere. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: locatar22 , utilizator 17:56, 12 Ianuarie 2023
daca si evidenta populatiei si-ar face treaba n-am fi pusi pe drumuri ,acolo e inregistrata fiecare persoana ! inainte de 89 se putea ,acum ......................
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de persoane la cotele de intretinere. avy33 avy33 Buna ziua Incepind din luna august si pina in prezent , in apartamentul vecin(perete comun cu al meu) locuiesc 4 persoane, uneori chiar 5 persoane.In tabelul ... (vezi toată discuția)
Intrare cu interfon, vicpalag vicpalag Buna ziua! Avem o problema la un bloc cu 20 de apartamente, in legatura cu montarea interfonului de la intrare in bloc. Din toti locatarii(20 ap.), 19 au ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a declara o persoana care locuieste in apartament miidezile miidezile as vrea sa stiu daca aceasta obligatie revine proprietarului apartamentului respectiv, deoarece in cuprinsul legii 230/2007 nu am gasit la capitolul III, ... (vezi toată discuția)