avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Stergerea unui mesaj de pe \"Avocatnet.ro\"
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Stergerea unui mesaj de pe "Avocatnet.ro"

Buna dimineata , As vrea sa stiu cum se poate sterge un mesaj ( o intrebare) , pe care l-am adresat catre " Avocatnet",pentru ca el sa nu mai poata fi public si nici in lista mea ,la "Intrebarile mele" .
Multe multumiri
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:31, 14 Februarie 2016
Mesajele dvs nu mai pot fi sterse , intrucat ati primit raspuns la problemele puse in discutie pe acest Forum.
Utilizatorii nu detin facilitatea stergerii unui mesaj
Exista facilitatea ca in termen de 30 de minute de la postare sa editati=modificati continutul mesajului
Daca apreciati util ca mesajul sa fie sters,sesizati prin mesaj privat moderatorii sau administratorii forumului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
Pentru administratorii site-ului: cum pot sterge un comentariu la articol? nicusorilinca nicusorilinca am rugamintea de ama ajuta cu pasii pentru stergerea unui comentariu personal la un articol publicat pe site!exista aceasta posibilitate?va multumesc! (vezi toată discuția)