la baza unui bloc cu 15 fam la care 3 fam sunt deasupra acestui magazin mixt care are ora de deschidere de la ora 7 la 22 , 7 zile din 7 ne este insuportabil zgomotul si mirosul masinilor care se parcheaza si care nu opresc motorul pe parcursul stationarii .
in plus se bea cafaeaua de diferite persoane de pe santierele din apropiere si trebui sa suportam si acest limbaj foarte vulgar de catre noi si copii nostri .
exista posisblitatea de a schimba orarul magazinului pt ca nu avem nici o zi in saptamina unde am putea sta si noi pe balcon fara sa suportam mirosirile de esapament sa nu mai vorbim de posibilitatea de a deschide ferestrele pt aerisire etc !!t
consideram ca nu este normal ca noi cu fam naostre sa nu avem NICI O ZI IN CARE SA AVEM PUTINA LINISTE !
va rugam sa ne ajutati sa schimbam orarul de functionare care ne este insuportabil si care ne aduce sa fim cu nervi incordati toat aceste 7 zile in saptamina .
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, primaria si politia locala. Sesizarea este bine sa fie semnata de catre toti locatarii deranjati de situatia existenta.
Am dreptul la aer ?
aeg
Locuiesc la etajul 10 al unui bloc din bucuresti. Ori de cate ori vreau sa deschid ferestrele, imi invadeaza casa un aer care miroase a excremente de pisica ... (vezi toată discuția)