avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate proprietate padure
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

proprietate padure

Buna ziua,de curand am gasit un act de vanzare-cumparare intre bunicul meu si cineva pe o bucata de padure.actul dateaza de la 1920 si in el este specificat amplasamentul terenului si vecinii.intrebarea mea este cum am putea intra in posesia acestui teren de padure.in act se mentioneaza ca pe teren se afla fag si stejar.va multumesc
Cel mai recent răspuns: oana123x , utilizator 21:23, 15 Februarie 2016
Printr-o actiune in instanta pe baza dreptului civil comun (art.480 din vechiul cod, art.555 NCC)
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie de punere in posesie pt legea 10/2001 Sorin1003 Sorin1003 Va Rog sa ma lamuriti cu o problema. In 2009 am primit de la bunicul meu un teren intravilan printrun act de vanzare-cumparare. Terenul respectiv a fost ... (vezi toată discuția)
Dobandire act proprietate corinau corinau In anul 1960 socrul meu a cumparat in baza unei chitante de mana un lot de casa in supr de 500mp, de la o persoana care il detineau ca mostenire de la tatal ... (vezi toată discuția)
Primaria nu elibereaza titlul de proprietate shadyrk shadyrk -bunicii nostri au vandut o proprietate(se specifica ca se vinde toata averea bunicului,nespecificandu-se vecinii) in 1920 catre mostenitorii unei ... (vezi toată discuția)