avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuzul de putere, Abuzul in serviciu, Nedreptate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuzul de putere, Abuzul in serviciu, Nedreptate

Salut, va rog foarte mult sa ma ajutati.
Am o vecina care este handicapata si mintal dar si fizic,mereu se cearta cu mine asta pentru ca este ...bonlava,ea a depus mai multe plangeri la Politie..si mereu am fot eu cel amendat chiar si nevinovat.
Politistul a refuzat sa imi audieze martorii propusi de mine,insa a audiat un martor propus de partea vatamata...desi acel martor in acea zi nici nu a fost acasa.
Am Filmat cand un Vecin m-a injurat si m-a amenintat,am dus videoul la Politie insa Politistul mi-a spus ca sa-mi retrag Plangerea ca il va sanctiona Administrativ cu 1000 lei Pentru Injurii si Amenintare...cea ce in realitate nu a facut..dosarul a ajuns la Parchet ...cu Raspunsul ca mi-am retras plangerea si...problema este ca acel politost nu l-a sanctionat eu am facut Recurs la decizia Procurorului...si am pierdut Procesul..Mai pot face ceva redeschiderea dosarului...va rog mult sa ma ajutati.
Va multumesc frumos!

[Editare nume de persoane.]
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:07, 15 Februarie 2016
Impotriva solutiilor de neurmarire penala sau netrimitere in judecata ale procurorului mai puteti formula plangere in termen de 20 zile de la comunicare la judecatorul de camera preliminara de la instanta careia i-ar reveni,potrivit legii, competenta sa judece cauza in prima instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Ce cale să aleg: plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată sau urgentarea soluționării plângerii? Annddrei Annddrei Am făcut plângere în calitate de persoană vătămată împotriva măsurilor și actelor de neurmărire penală ( art. 336 și urmarea C.p.p. ) ale ... (vezi toată discuția)
Polițistul de caz și procurorul ignoră o hotărâre judecătorească. poate fi considerat acest fapt infracțiune sau nu este sancționat de legea penală? barandaniel barandaniel buna ziua daca politistul \"judiciar\" emite ordonanta de politist prin care anuleaza dispozitiile judecatorului care claseaza ordonanta de neincepere a UP si ... (vezi toată discuția)