avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale IMPOZIT/ CLADIRE-TEREN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

IMPOZIT/ CLADIRE-TEREN

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca , pe sediul social al unei persoane juridice , unde nu se desfasoara nici o activitate deoarece firma are punct de lucru unde isi desfasoara activitatea, unde plateste utilitati precum curent , gaze, chirie, etc, trebuie facuta evaluare pentru stabilirea imp./cladire - teren, daca sediul social se afla la o casa la curte
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Aprobare vecini pentru deschidere punct lucru. cel_duma cel_duma La capatul gradinii mele, unde a fost o casa particulara o firma si-a stabilit sediul social, bineneteles fara acordul nici unui vecin. Mentionez ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladire pentru pers . fizice cu proprietati rezidentiale si sedii de firma elenabpopescu elenabpopescu Asi vrea sa stiu care va fi impozitului pe cladire (rezidentiala) daca la adresa respectiva are sediul si o societate comerciala . Cheltuielile cu utilitatile ... (vezi toată discuția)
Sediu social în locuință mixtă, fără desfășurare de activitate economică trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua! Am o firma cu sediul in apartament. Nu desfasoara activitate economica la sediu. Doresc ca in locul contractului de comodat sa fac contract de ... (vezi toată discuția)