Suntem o gasca de vreo 5 familii si ne-am adunat la un gratar la una din familii.Toate bune si frumoase neam distrat pe cinste,numai ca a doua zi am fost anunta-ti de gazde ca din noptiera ia disparut 800 sute lei care erau intr-un plic.Plicul la gasit gol.Atunci noi celelalte 4 familii i-am spus sa cheme politia si sa prelevez-e probe,sa ia amprente ca sa vedem cine trebuie eliminat din gasca.Gazda nu a vrut in ziua aceia sa cheme politia.Din spusele gazdei a doua zi a fost la politie si politia ar fi spusa ca daca nu este fortata nici o usa sau geam ei nu poate sa ia amprente de pe plic,noptiera etc.intrbare:este posibil ca un politist sa iti spuna ca nu vine sa ia amprente la fata locului decat daca este furt prin fortarea geamului sau a usilor? Mentionez ca nu a facut nici o plangere scrisa doar a discutat cu un politist de la furturi si ca bani ii avea undeva la etaj unde au dormitorul si unde noi nu aveam ce cauta.Oare daca hotul intra sa il fure el statea sa ia numai bani si plicul sa-l lase tot in noptiera?Tot din spusele gazdei sub acel plic mai erau 3000 lei de care hotul nu sa atins.Oare cum putem noi rezolva aceasta situatie??????????