avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Investigații private recunoscute în penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Investigații private recunoscute în penal

Buna seara,
Mama mea a avut o problema, cu un barbat,
acesta sa dus peste ea de cateva orii,
astazi am mers la politie sa-i facem dosar penal pentru violare de domiciliu.
Problema este ca acum trebuie sa dovedim aceasta fapta, si singura proba este faptul ca a fortat usa si geamul sa intre peste ea.
Politia mi-a dat de inteles ca luatul amprentelor dupa usa se face doar in cazuri exceptionale, etc.
Intrebarea mea este, exista posibilitatea angajari unui specialist care sa faca acest lucru ? un specialist care sa fie recunoscut de organele statului roman.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: blondu2 , utilizator 20:37, 22 Februarie 2019
Polițiștii abereaza,vorbiti cu un av ce mijloace de proba puteti sa folositi audiere martori,inregistrari audio, video.Faceti plângerea in scris și o depuneri direct la parchet
,,militienii""va descurajează pt a nu se încarca cu o nouă cauza.
@CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT pai deja am depus plangere la ei, pot depune plangere si la parchet ? Da e vb de un post de politie la tara, mi-a lasat clar de inteles ca nu aveau chef de un dosar in plus, mi-au zis de 10 orii sa fac doar petitie (ca-l linistesc eii) si nu cerere pentru dosar penal. Au acceptat doar in urma insistentelor mele. Dar m-au avertizat ca dosarul se va clasa ca nu sunt probe, si amprente nu se iau decat pentru cazuri exceptionale. Acesta e motivul pentru care incerc sa gasesc pe cineva care sa faca asta contra cost.

Ce imi recomandati sa fac ?
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2019
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să dau în judecată pe cineva care mă șantajează cu poze intime? menționez că nu știu cine este hackerul Pika2000 Pika2000 Sunt urmarita de o persoana care zice ca imi este vecin,mi-a spart toate chaturile wup si mess.Cum o pot opri? (vezi toată discuția)
Acuzati in grup de furt mariu43 mariu43 Suntem o gasca de vreo 5 familii si ne-am adunat la un gratar la una din familii.Toate bune si frumoase neam distrat pe cinste,numai ca a doua zi am fost ... (vezi toată discuția)
Cale de atac la curtea de apel bucuresti, achitare in dosar cu omor si violare de domiciliu Alex O 1985 Alex O 1985 Buna ziua, ROG SERIOZITATE !!! Scriu pe acest forum cu speranta ca ne poate ajuta cineva cu un sfat sau o solutie in ceea ce priveste situatia in care ne ... (vezi toată discuția)