avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Darea In plata si prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Darea In plata si prima casa

Buna seara, am o mare nelamurire cu privire la legea ce urmeaza a fi promulgata cu darea in plata si cu afectarea programului Prima Casa.
Daca semnez antecontractul de vanzare, il duc la banca cu tot cu documentele pentru preaprobarea creditului se continua procedura de acordare a creditului in conditiile prevazute cu avansul de 5 %?

Va rog sa ma lamuriti in cazul asta!

Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:07, 16 Februarie 2016
Prima casa ramane cu 5%, se mareste avansul pt creditele ipotecare. In schimb, vor fi banci care renunta la programul prima casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract achizitie imobil Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament. In cazul de fata proprietarul este o banca - acestia l-au dobandit prin dare in plata. Vanzatorul (banca) ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara o casa evaluata la un pret mai mare alinaerik alinaerik Pot cumpara un apartament evaluat la un pret mai mare dar dupa ce am discutat cu vanzatorul o lasa la un pret mai mic?Pot depune acte la prima casa si sa ... (vezi toată discuția)
Mi-am luat teapa? emanovac emanovac buna. Sunt Ema si as avea nevoie de un sfat, pentru lamurirea unei situatii. Vand cuiva prin Prima casa si ne-am inteles la pret. Am ajuns la pasul cand semnam ... (vezi toată discuția)