avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nerespectarea Clauzelor Contractuale,Telekom Romania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nerespectarea Clauzelor Contractuale,Telekom Romania

Buna ziua,
Mama mea are Servicii de Televiziune,Internet,Telefonie Mobila de la Telekom Romania problema este ca pe Contract este Scris ca are viteza de 12 MB acum o luna ma ealizat ca viteza de dawnload a scazut de la 12050kbs la 205 kbs...A venit tehnicianul sa schimber Router-ul...eu nu eram acasa m-a sunat sa imi spuna ca este la mine acasa..stiind ca acesta este mereu nemultumit si ca va spune ceva ce nu se uvine m-am gandit sa il filmez ...era la mine in casa...si a inceput sa injure...ca am un laptop care este Jaf...Ftu...matii..de laptop..se aude pe inregistrarea video cand spune asa...
Marea mea Problema este ca nu a vut un Laptop al sau sa verifice si a folosit Laptopul meu personal fara ca eu sa ii dau acordul..ori mama mea...eu am ajuns acasa el umbla pe Laptopul meu Router-ul era deja schimbat. Nu suport ideea ca cineva a umblat pe Laptopul meu..fara acordul meu. Inafara de-o sesizare catre sefii lui ce mai pot face. Adica ce infractiune a savarsit..si ce sanse am daca ma adresez instantei cu aceasta proba video...macar pot sa dovedesc ca are un limbaj neadecvat.
Nici acum viteza nu sare de 205-230 kbps.In Contract este specificat ca nu garanteaza viteza dar chiar asa? Eu folosesc foarte mult internetul mai ales pentru filme ....si suspectez ca au observat acest lucru si au redus viteza.
Ei fac teste de viteza de pun site care nu este Autorizat de nici Autoritate din Romania nici macar de Telekom. Descarca la test niste fisiere de pe adresa de Provider...acele fisiere sunt goale nu au nimic in ele in ideea de-a arata ca este viteza....Mama mea are o pensie de 530 de lei si lunar plateste 220 lei numia la Telekom....va rog foarte mult ce pot sa fac cui sa ma adresez sa mi-se faca dreptate..Eu nu le pot verifica sistemele s vad daca au redus viteza dar nu se explica altfel...
Va multumesc din suflet tuturor pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:22, 16 Februarie 2016
De infractiune nu poate fi vorba:)
N-a intrat in casa cu forta, nu i-a smuls mamei laptopul din mana... n-avea cum sa umble pe el fara permisiunea mamei. Acum ca ar fi trebuit sau nu sa aiba propriul dispozitiv nu avem de unde sa stim, el venise sa schimbe routerul, eu as zice ca nu e o problema chiar asa de grava insa daca faceti sesizare la Telekom veti afla raspunsul oficial.

In legatura cu viteza de internet si cum puteti reclama ce spuneti cititi cu atentie aici:
[ link extern ]
Aveti toate informatiile, inclusiv o aplicatie ANCOM pentru masurarea vitezei. Click pe Start , completati campurile, copiati rezultatele si discutati cu cei de la Telekom.

Daca nu sunteti multumit de raspuns ii reclamati la ANPC.
Va indrumam daca veti avea nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibile probleme cu furnizor internet CountPorcula1987 CountPorcula1987 In urma cu ~10 luni am facut greseala sa sa trec la [ furnizor internet; televiziune]. Am vazut ca au pret mai mare pt aceleasi servicii cu ~30 ron in plus dar ... (vezi toată discuția)
Furnizare internet fara voia mea mastera mastera Buna ziua, Primesc servicii internet de la o firma de la care am un echipament in custodie, conform unui contract. Acel echipament modem cu router wireless ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un contract? Muresan Felicia Muresan Felicia Am abonament la internet cu contract pe 2 ani.La abonare aveam o oferta de 7,2 MB/s.Dupa ce s-au semnat toate actele mi-au spus ca in orasul nostru e pe ... (vezi toată discuția)