avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... factura externa
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

factura externa

O firma platitoare de tva inregistrata in ROI emite o factura in euro catre o firma din UE care apare in VIES cu cod invalid de TVA.....in acest caz trebuie facuta factura cu tva???...este transport intracomunitar de marfa....se depune si 390???
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:11, 26 Februarie 2016
daca e invalid codul: TVA si nu se declara in vies.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara ASUL28 ASUL28 Buna seara, va rog sa ma ajutati si in aceasta problema: Srl din Romania cu cod valabil VIES, cumpara din Italia de la o societate la fel cu cod valabil VIES, ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)