avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... evaluare anuala performante profesionale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

evaluare anuala performante profesionale

Conform Hotarare nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici ,

Art. 120
(1) Functionarii publici nemultumiti de rezultatul evaluarii pot sa il conteste la conducatorul autoritatii sau institutiei publice. Conducatorul autoritatii sau institutiei publice solutioneaza contestatia pe baza raportului de evaluare si a referatelor intocmite de catre functionarul public evaluat, evaluator si contrasemnatar.
(2) Contestatia se formuleaza in termen de 5 zile calendaristice de la luarea la cunostinta de catre functionarul public evaluat a calificativului acordat si se solutioneaza in termen de 15 zile calendaristice de la data expirarii termenului de depunere a contestatiei.
(3) Rezultatul contestatiei se comunica functionarului public in termen de 5 zile calendaristice de la solutionarea contestatiei.
Intrebarea mea este cum poate solutiona conducatorul institutiei o contestatie ?
In cazul meu am fost evaluat cu calificativul ,,bine,,...am contestat asta.Evaluatorul si contraevaluatorul au inaintat o motivatie conducatorului prin care isi justifica calificativul si de asemenea isi mentin acest calificativ...Conducatorul institutiei in urma analizei raportului de evaluare intocmit de cei 2, in urma contestatiei mele precum si in urma analizei motivatiei celor 2 , mi-a facut o cumunicare prin care imi aduce la cunostinta ca ,,contestatia dv.s-a solutionat favorabil,,..Aceasta comunicare a fost adusa la cunostinta celor 2 evaluatori care doar unul - evaluatorul direct a raspuns la fel spunand ca isi mentine calificativul acordat.Pana in momentul de fata contrasemnatarul nu a formulat nici un raspuns...Daca puteti sa ma sfatuiti ce sa fac ...multumesc
=D>
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:20, 19 Februarie 2016
Depuneti rezultatul contestatiei la resurse umane. Acolo se regaseste la dosarul dvs. personal si evaluarea anuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare rezultat evaluare anuala-functionar public MONICA6711 MONICA6711 BUNA ZIUA, IN SITUATIA IN CARE UN FUNCTIONAR PUBLIC ESTE NEMULTUMIT DE NOTA OBTINUTA LA EVALUAREA ANUALA, CARE ESTE PROCEDURA DE URMAT PENTRU A AJUNGE LA ... (vezi toată discuția)
Cum se contesta o evaluare anuala nicoleta_2009 nicoleta_2009 Buna ziua. Cum pot sa contest o evaluare anuala respectiv pentru anul 2008, evaluare intocmita in decembrie 2009 (vezi toată discuția)
Contestarea fisei de evaluare IORDANA IORDANA Care este termenul legal in care un angajat bugetar - personal contractual poate contesta in instanta fisa de evaluare anuala? (vezi toată discuția)