avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina politie cu doua numere de inmatriculare????
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina politie cu doua numere de inmatriculare????

Buna ziua tuturor!

Am o intrebare legata de masinile de politie, si mai exact, sunt curios daca o masina care apartine teoretic politiei romane dar fara orice fel de semnalizari (masina civila. un vento de culoare gri) poate avea doua numere de inmatriculare (una cu MAI si una normala)? Exista asa ceva ca numar de inmatriculare numita de cei implicati "numarul civil" al masinii, care ii usureaza incadrarea in circulatia civila? Din cate stiu eu, o masina poata sa aiba un singur numar de inmatriculare intr-o perioada data, indifirent daca este in posesia unui cetatean obisbuit sau apartine unei organizatii guvernamentale.

Alte discuții în legătură

Accident rutier, vinovata nu recunoaste gams gams Buna seara, revin cu o problema cu care m-am confruntat pe data de 13, ironic. 2 benzi, prima obligatoriu dreapta, a doua oligatoriu stanga. Eu eram incadrat ... (vezi toată discuția)
Auto neinmatriculat, numere false stefan_000 stefan_000 Buna seara, am avut un accident cu un autoturism, a rezultat dauna totala. Am cumparat un altul, aceeasi culoare, aceleasi dotari, cu alte cuvinte IDENTICA. ... (vezi toată discuția)
Ce contraventie primesc pentru circularea pe strazile germane cu placute de inmatriculare neomologate si se pot confisca ele fara o instiintate? daniela.b.i daniela.b.i PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (57 au întrebat astăzi) Salut daniela.b.i! Vrei să faci o faptă bună azi? Răspunde la o ... (vezi toată discuția)