avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Completare carti de imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Completare carti de imobil

Buna ziua,am vreo obligatie de a da administratorului seria de pe buletin si cnp spunan-d ca cei de la politie iar fi cerut completari pt.cartile de imobil in care stau. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2016
codrutz2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: codrutz2007 , utilizator 17:50, 16 Februarie 2016
HG 389/2006 privind forma si continutul actelor de identitate, ale autocolantului privind stabilirea resedintei si ale cartii de imobil

Art. 5. - (1) Cartea de imobil pentru imobilele cu destinatie de locuinta este documentul de evidenta in care se inscriu, in conditiile legii, datele persoanelor care locuiesc in imobilele cu destinatie de locuinta.
(2) Forma si continutul cartii de imobil pentru imobilele cu destinatie de locuinta sunt cele prevazute in modelul prezentat in anexa nr. 4.

[ link extern ]
Dau decat seria si nr.buletin fara cnp asta am vazut in anexa 4.Multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil-esti obligat sa treci c.n.p si locul de munca ? ContSters290057 ContSters290057 Fac urmatoarea intrebare: Esti obligat de lege sa treci in cartea de imobil CNP si locul de munca ? Sau administratorul comite un abuz ? Ce poate sa faca ... (vezi toată discuția)
Carte imobil magda_oancea magda_oancea Buna seara, Mai este necesara inscrierea in cartea de imobil a proprietarilor/chiriasilor? La avizer trebuie afisate numele ... (vezi toată discuția)
Cerere banci schimbare adresa anamariaciocan anamariaciocan Se poate cumva sa fac vreo cerere sa cer bancilor sa nu mai trimita scrisori pe adresa din buletin. Chiar daca le-am dat si alta adresa, ei tot acolo trimit. ... (vezi toată discuția)