avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Abuz anti-fumat: Are voie politia primariei sa imi dea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Abuz anti-fumat: Are voie politia primariei sa imi dea amenda acum 16.02.2016 ca se fumeaza in barul meu?

Buna seara,
Am un bar in care acum se fumeaza, stiu de legea-anti-fumat, dar stiu ca intra in vigoare pe 16.03.2016, si de pe 16 trebuie sa ma conformez.
Au venit de la politia primarie si mi-au dat 2000ron amenda ca acum se fumeaza in bar.
Are voie sa ma amendeze acum?
Astept raspuns!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:18, 16 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand trebuie vazut la ce au aplicat sanctiunea contraventionala, poate nu este la legea noua, ci la altceva. :) Ce scrie in p-v, art., lege ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necomunicarea procesului verbal de contravenþie, plângere contravenþionalã AlexDobre AlexDobre Buna ziua, In primul rand, trebuie sa mentionez faptul ca nu am nici un fel de experienta in domeniul juridic, deci am nevoie de cat mai multe ... (vezi toată discuția)
Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala sau contestatie la executare? chucky chucky speta : p-v necomunicat in termen de 30 zile. invocarea prescriptiei executarii sanctiunii pe calea plangerii contraventionale sau contestatie la executare?:) (vezi toată discuția)