avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Instiintare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Instiintare divort

Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu aceasta intrebare...Parintii mei urmeaza sa divorteze, tatal meu a depus cerere in instanta prin avocat pe data de 13 ianuare. Apare pe site-ul tribunalului, insa pana acum, mama nu a primit nicio notificare. Stiu ca mama ar trebui sa primeasca prin posta cererea cu tot ce a depus tatal meu, urmand sa aiba un termen de cateva zile pentru a formula o intampinare la cererea lui. Mentionez ca nu sun minori implicati.
Nu stim insa ce a solicitat tatal meu in cerere, deoarece a depus-o fara a ne comunica.
Aveti idee cam cat dureaza pana primeste mama notificarea? A trecute deja mai bine de o luna.

Multumesc!
puteti merge (mama poate) la tribunal si cere sa consulte dosarul (numarul dosarului il luati de pe portal)
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2016
mirebire, utilizator
Durata comunicarii actiunii depinde de la o instanta la alta. Daca doreste sa afle mai devreme continutul actiunii se poate prezenta la serviciul Arhiva din cadrul judecatoriei respective.
Termenul de depunere a intampinarii este de 25 de zile.
Avand in vedere ca afirmati ca nu exista minori, parintii dvs puteau divorta simplu si rapid la notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare notificare divort Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu aceasta intrebare...Parintii mei urmeaza sa divorteze, tatal meu a depus cerere in instanta prin avocat pe data de 13 ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata davidc davidc Buna ziua, Vreau sa ma lamuresc intr-o chestiune legata de termenul de judecata. Pe portalul instantelor apare la rubrica sedinte, data de 09.04.2014 in ... (vezi toată discuția)
Tăgada paternității Selena Alina Selena Alina Va rog raspundeti-mi si mie! Am si eu un proces de tagada a paternitati!am depus dosarul in data de 23/08/2017 in calitate de reclamant! Paratii au primit ... (vezi toată discuția)