avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solutia cea mai putin costisitoare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solutia cea mai putin costisitoare?

subiectul pe care l-am postat ieri cel cu nu reusim sa-i dam de cap,avocatul ei o sfatuieste sa nu faca nimic pt. ca e risipa de timp si bani si ca mai bine s-ar concentra pe recuperarea fizica a sotului dupa chimio decat pe recuperarea materiala si implicit a desproprietaririi lui inainte de vreme .
va rog sa-mi spuneti care sunt caile mai putin costisitoare prin care prietena mea isi poate asigura ei si baiatului ei {deocamdata,pt. ca e insarcinata}dreptul de a mosteni casa ..sa nu ma intelegeti gresit dar fiica lui din prima casatorie oricum va ramane cu apartamentul parintilor ei plus ca sotul prietenei mele e un tata responsabil care i-a finantat studiile si toate alte nevoi materiale inclusiv in momentul de fata chiar daca el personal trece prin momente dificile.
prietenei mele ii este teama ca nu va reusi sa ajunga cu ea la o intelegere deoarece au avut si au in continuare o relatie mai tensionata si e convinsa de faptul ca daca doamne fereste sotul ei va pierde batalia cu boala va fii nevoita sa mai treaca printr-un calvar si anume acela al succesiunii.
ce poate face concret pentru linistea ei?
Avocatul are propriul interes in acest caz. Nu este atat de corect pe cat se straduieste sa para! Recititi raspunsurile primite pe tema pe care ati supus-o discutiilor. Fara bani nu veti putea face nimic, cu siguranta, dar trebuie sa gasiti solutia cea mai buna, necostisitoare, pentru a rezolva problema.
Casa este construita in timpul casatoriei sau nu......
Alte bunuri sunt din timpu casatoriei sau nu........
Fiti mai explicit pentru a primi rasp cat mai exacte cu putinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul civil - divort SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Va rog un raspuns de specialitate. Povestea este tare lunga, dar incerc sa o concentrez. Ea si el, se cunosc in 2010 pe un sait de matrimoniale. Se incheaga o ... (vezi toată discuția)
Problemã proces de divorþ nelush nelush Bună ziua, am şi eu o situaţie cu un divorţ introdus de soţia mea, după aproape 22 de ani de căsătorie. În crerea inaintată de soţie la Judecătorie ... (vezi toată discuția)
Nulitatea casniciei alinacris alinacris Buna ziua! In urma cu 3 ani m-am casatorit cu un \"individ\", care mi-a facut viata un calvar, in sensul ca ma tinea ca si sechestrata in casa: nu aveam voie ... (vezi toată discuția)