avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1564 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ajutatima
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ajutatima

am cumparat masina de la o firma care acum nu mai dau de ea si nu am apucat sa fac actele...Am decat factura fiscala cu care am cumparato si talonul masinii....Cum fac sa o trec pe nume sau sa o vand.....i.mi lipseste cartea de identitate a masinii......Astept sa ma luminati
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:36, 10 August 2009
Daca nu puteti intra in posesia CI a masinii si nici nu gasiti pe reprazentantii acesteia sa puteti face actele, faceti plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa vand masina doar cu copie dupa catea de identitate? armand38and armand38and Am cumparat o masina si am talonul si copie dupa cartea de identitate a masinii,originalul a ramas la firma care am cumparato care acum firma nu mai exista(a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto andra68 andra68 Buna ziua, Nu stiu daca am intrat in sectiunea potrivita dar va rog sa ma sfatuti intr-o problema. Un prieten a achizitionat o masina SH si a incheiat ctr. ... (vezi toată discuția)