avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta vechime in munca sucursala CEC Deva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta vechime in munca sucursala CEC Deva

in perioada anilor 1984-1986 sotia mea a lucrat la CEC sucursala Deva part time (4 ore/zi) incadrata ca mandatar, fara a fi inscrisa aceasta in cartea de munca.Intrebarea este cum trebuie sa procedam legal pentru a obtine din partea sucursalei CEC Deva o adeverinta care sa ateste aceasta, adeverinta necesara pentru constituirea vechimii in munca, cu stima, ilie57
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:04, 21 Ianuarie 2025
In perioada respectiva a avit contract de munca?
buna ziua, in perioada respectiva nu a avut contract de munca
În perioada 1983 1986 am lucrat la cec calarasi part time nu mai stiu daca cu contract de munca dar semănăm stat de plata condica de prezență am lucrat peste tot contabilitate ghișeu completat garanții in carnetele de cec as vrea o adeverință care sa ateste ca am lucrat.Unde as putea sa apelez.Multumesc
Intrebati aici
CEC Bank - Sucursala Calarasi
Adresa:
Calarasi, STR. PROGRESUL BL BBB
Telefon:
0242312054, 0242-315801

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca carmenuta2010 carmenuta2010 In perioada anilor 1982 -1985 am lucrat la CEC Agentia Predeal part time (6 ore/zi) incadrata ca mandatar, fara a fi inscrisa aceasta in cartea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cum obtin atestat grupa pe perioada cand am lucrat ... Stoean.F Stoean.F Buna ziua Cum obtin atestat grupa pe perioada cand am lucrat la TCH Siriu Buzau, Perioada lucrata 1983 – 1984, un an si 7 luni. Activitatea este trecuta ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrată în baza unui contract de mandat (anii 1986-1990 ... ninabob ninabob Perioada lucrată în baza unui contract de mandat (anii 1986-1990 la CEC) constituie vechime în muncă? Deoarece în adeverința luată de la C.E.C scrie ... (vezi toată discuția)