avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada lucrată în baza unui contract de mandat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada lucrată în baza unui contract de mandat (anii 1986-1990 ...

Perioada lucrată în baza unui contract de mandat (anii 1986-1990 la CEC) constituie vechime în muncă? Deoarece în adeverința luată de la C.E.C scrie că în acești ani am lucrat cu indemnizație fixă și nu au fost înregistrați în carnetul de muncă.
Totodată, se menționează de o Normă Metodologică nr.26 din anul 1980. prin care persoanele erau încadrate în baza acesteia.
Am înțeles că nu se poate lua în calcul ca și contributivitate dar ca vechime?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 30 Septembrie 2024
Perioada lucrată în baza unui contract de mandat (anii 1986-1990 la CEC) nu constituie vechime în muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca sucursala cec deva ilie57 ilie57 in perioada anilor 1984-1986 sotia mea a lucrat la CEC sucursala Deva part time (4 ore/zi) incadrata ca mandatar, fara a fi inscrisa aceasta in cartea de ... (vezi toată discuția)
Spor vechime fartade fartade Vechimea in munca realizata la CAP, dar netrecuta in cartea de munca se adauga la sporul de vechime sau doar la pensie? Mentionez ca am adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie ( grupa diferita de munca) balls balls Buna ziua, Am o nelamurire si as avea nevoie de ajutor. Este vorba de o persoana pensionata in anul 1987, avand 26 ani vechime in grupa de munca a III a ... (vezi toată discuția)