avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 335/2013 Legea stagiarului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 335/2013 Legea stagiarului

[ link extern ]
As vrea si eu o solutie pentru obtinerea acelui certificat de finalizare a stagiului in conditiile in care lucrez deja intr-un spital pe un post de asistent de laborator, deci am o norma intreaga,iar acest spital nu poate cere inca un post de biolog. Aceasta lege este facuta doar pentru someri? Am un contract part-time intr-un laborator particular cu acea anexa la contractul de munca, acesta fiind facut pentru un post de asistent,iar actul aditional pentru postul de biolog, dar nu ma ajuta cu nimic la acest ITM , al carui rost chiar nu il vad in aceasta situatie, din cauza art. 18 din Legea 335/2013. Minunata lege ....care oricum se bate cu Legea 870 ..in care spune clar ca programul de laborator este clar de 7 respectiv 6 ore. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 26 Februarie 2016
Art.18 din Legea nr.335/2013 nu are nico legatura cu ITM-ul.

Certificatul/adeverinta de finalizare a stagiului sunt vizate de inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi are sediul angajatorul.

Contractul de stagiu cu cine l-ati incheiat?
Cu un laborator privat,deoarece spitalul nu poate scoate un post de biolog la concurs...cel putin in ultimii 3 - 5 ani.

In ce conditii imi pot viza acea adeverinta de finalizare a stagiului , alta decat cea de a efectua 8 ore zilnic, 6 luni? De ce nu este valabila si cea de a 2 a varianta cu 4 ore pe zi timp de 12 luni?


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
In conditiile mentionate de Legea 353/2013 se poate viza acea adeverinta de stagiu.

Si ce trebuie sa fac pentru asta? Ei nici macar nu stiu ce este ala OBBCSSR.
Arati-le prevederile legii si poate vor intelege cei de la resurse mane cum sa procedeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta gluten gluten La fianlizarea stagiului pt un biolog ,s-a eliberat adeverinta pt finalizarea stagiului....ITM-ul tebuie sa puna viza pt a fi valabila la ORDINUL ... (vezi toată discuția)
Contract de munca biolog legea 3352013 cristianag cristianag Buna ziua. Numele meu este Cristiana Grecu. Sunt absolventa a Facultatii de Biologie si a Masterului de Biologie medicala din anul 2013 si as avea o ... (vezi toată discuția)
Contract stagiu Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta daca o persoana are contract de munca la o firma particulala fucntia de incadrare:registrator medical(part time 2 ore); este ... (vezi toată discuția)