avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog mult, un sfat :)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog mult, un sfat :)

Buna ziua,

la firma unde lucrez vrem sa angajam pe cineva pentru prospectare/studiu de piata dar nu vrem cu contract de munca; nu-l vrem cu un program fix si sa fie platit pe baza de comision.

Dar nici in afara legii nu vrem sa fie :). Cam multe vrem, nu? :)

Va rog sa ma sfatuiti, ce fel de contract ii putem face? Am citit despre contractul de agent/agentie si despre contractul de comision... stiti ceva despre astea? Ma puteti ajuta, macar cu o directionare la cineva care stie? :)

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: denisa_eu , utilizator 21:47, 2 Septembrie 2009
Buna seara,
revin iar cu o mica problema... am nevoie de niste sfaturi de la cei care cunosc, au auzit, au avut de-a face cu externalizarea partii de administrare de personal.

La noi se "lucreaza" acum la aceasta externalizare. Ce ma intereseaza pe mine ar fi niste sfaturi/sugestii legate de clauzele contractuale: la ce sa fiu atenta? de ce anume sa ma feresc? ce clauze care sa ne protejeze cat mai mult ar fi bine sa gandesc?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision gabi1 gabi1 Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: la un contract de comision, in care comisionarul este angajat la o alta societate cu carte de munca, eu, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial diaconesse diaconesse buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul unui CIM cu timp partial este obligatoriu sa mi se opreasca din nou toate cotizatiile catre stat( mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)
Contracte civile?!?! contract de prestari servicii - art 52 cod fiscal anamaria2006 anamaria2006 Am auzit recent de aceasta denumire de contract civil in sensul de contract de prestari servicii.Din cate am inteles este vorba de un contract incheiat de o ... (vezi toată discuția)