avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit cladiri rezidentiale si nerezidentiale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit cladiri rezidentiale si nerezidentiale

buna ziua,am si eu o problema am sediul social acasa si firma nu are activitate deci nu am nici o incasare nimic e o firma de transport marfa iar facturile sunt pe persoana fizica as vrea sa stiu cand completez declaratia de la primarie ce puncte trebuie sa completez???multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:11, 20 Februarie 2016
Ce scrie pe certificatul constatator onrc?, unde se desfasoara activitatea, la sediu/punct de lucru/in afara sediului? Daca scrie in afara sediului, depuneti declaratie la fisc in care bifati ca nu se desfasoara activitatea acasa si nu veti plati impozitul majorat.
Cum anume veti completa formularul, fie cititi pe el, fie va indruma portarul (nu este greu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie la fisc pentru cladiri în cazul în care am o locuinta cu destinatie mixta (în apartament) cu un sediu social de firma tehnoredact tehnoredact Am auzit mai multe pareri diferite privind situatia mea: am o firma,cu sediul social inregistrat intr-un apartament rezidential (destinatie locuinta) ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare anidar anidar Buna ziua, Recent am apelat la un avocat pentru infiintarea unei societati comerciale. In afara faptului ca pretul initial nu a fost cel real (mi s-au mai ... (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)