avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie plata Top Factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie plata Top Factoring

Buna ziua.
Numele meu este Birloiu D, ieri am primit un plic de la o societate de recuperare Top Factoring prin care eram instiintat ca am de plata o factura emisa in 02.02.2010, catre o societate de telefonie mobila, si ca pana astazi s-au calculat penalitati de inatrziere intr-o suma considerabila. Suma care mi se imputa ar rezulta dintr-un abonament deschis in perioada 24.01.2008 - 02.02.2010. In acest timp nu am primit nicio notificare de plata. Intre timp mi-am facut un abonament la aceeasi firma de telefonie mobila, fara a figura in evidenta lor cu restante. la telefon mi s-a propus o suma de bani pentru inchiderea dosarului de creante, suma fiind aproape jumatate din suma "imputata". In acest caz nu stiu ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: fyeratanye , utilizator 18:50, 20 Februarie 2016
informatii pe cei de la top factoring ca acea factura sa prescris in 2013
conform legii o datorie se prescrie in termen de 3 ani de la data scadentei si 5 ani la vugetul de stat.
sa nu cumva sa platiti nici 50 de bani pt ca se intrerupe prescriptia si va executa silit.
daca incep procedura executarii silite faceti contestatie la executare si invocati prescriptia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de recuperari creante kuky666 kuky666 buna, un prieten si-a facut un abonament conex in 2004 si nu a mai putut platii, acuma momentan trebuie sa plateasca 2800 ron cu penalitati, el este plecat ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Penalitati si recuperatori telefonie mobila calin_paula calin_paula buna ziua! va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: am un coleg la munca care a primit telefon de la o firma de recuperare ca datoreaza 2300 (nu stiu cat ... (vezi toată discuția)