avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru gradinita si after school ?

Buna ziua! Doresc sa obtin fonduri nerambursabile pentru a infiinta o gradinita particulara si after school. Mentionez ca sotia mea are experienta 13 ani in domeniul invatamantului (3 ani invatatoare si de 10 ani este educatoare la o gradinita particulara in Bucuresti). Am citit pe diverse forum-uri ca in mediul urban nu avem sanse de finantare, si ne-am gandit la mediul rural dar foarte aproape de Bucuresti, in zone unde sunt cartiere rezidentiale nou construite. Din cate am citit cred ca la submasura 7.2 se incadreaza (mentionez ca nu am citit ghidul la 7.2) Exista si alta masura la care se incadreaza aceasta activitate ?
- Ce conditii trebuie sa indeplinesc ?
- Cam la cat se ridica investitia pentru o gradinita cu achizitia terenului (300mp) + constructie parter+1+ dotarile necesare
- Trebuie sa avem cofinantare ? Cat ?
- Achizitia terenului e cheltuiala eligibila ?
- TVA- ul e eligibil sau trebuie sa il suportam noi din buzunar ?
- Ca forma de organizare am citit ca trebuie sa infiintam ONG.
- Se poate si cu SRL ?
- Unde pot gasi informatii despre ONG-uri si ce diferente sunt intre cele generatoare de venit si negeneratoare de venit.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: petre1981 , utilizator 09:04, 26 Decembrie 2019
??? Nu cunoaște nimeni detalii? Cunoașteți persoane care au accesat fonduri europene nerambursabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare gradinita maruca maruca Buna ziua, am cateva intrebari legate de infiintarea unei gradinite si after-school intr-un oras de provincie. orasul este in jud. Galati si am inteles ca ar ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong pentru a accesa fonduri nerambursabile petre1981 petre1981 Doresc informatii si eventual consultanta pentru infiintarea unui ONG si accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru a infiinta un after school sau ... (vezi toată discuția)
Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)