avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notificare OUG 50/2010
Discuție deschisă în Executare silită

Notificare OUG 50/2010

Buna ziua,
In cazul unui contract de credit declarat scadent, aflat in executare silita, care a fost preluat de o firma de recuperare intra sub incidenta prevederile OUG 50/2010 potrivit căruia cesiunea individuală sau în cadrul unui portofoliu de creanţe, se notifică de către cedent consumatorului, în termen de 10 zile de la încheierea contractului de cesiune, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire? Firma de recuperare careia i-a fost cesionata datoria trebuia sa ma notifice in termen de 10 zile?
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Confirmare notificare cesiune de creanță. ce pot să fac ca să dovedesc că această confirmare a fost utilizată abuziv ? sandup sandup Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o lamurire a unei situatii : O firma de recuperare a obtinut incuviintarea executarii silite , utilizand conf. ... (vezi toată discuția)
Scadenta anticipata ovidiu66 ovidiu66 conform ICCJ setiunea a 2-a civila,decizia 686 din 21 febr.2013 scadenta anticipata este sau nu este clauza abuziva pt.persoanele fizice.Se poate cere ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie mary7 mary7 Din luna ianuarie 2010 nu am mai putut sa platesc un credit de nevoi personale si acum am fost informata de firma unde lucrez ca am proprire pe salariu. S-a ... (vezi toată discuția)