S.C. Apa Prod SRL, ne-a aprobat proiectul si avizul tehnic de executie pt apa si canalizare, am platit toate taxele solicitate de acesta firma, dupa care am fost bransati conform proiectului si avizului tehnic de executie,dupa momentul bransarii respectiv a doua zi, vecinul de peste drum, ne-a cerut suma de 5000 lei, spunand ca reteaua de apa la care am fost bransati este propritatea dansului. Mentionez ca nu am fost informata nici de catre S.C. Apa Prod si nici de dansul decat dupa momentul bransarii ca reteaua de apa la care am fost bransati este proprietate privata. Va rugam sa ne sfatuiti ce putem face in situatia de fata, avand in vedere ca firma de apa ne-a debransat, cu toate ca actele erau in regula, iar vecinul refuza intelegerea amiabila. Mentionam ca vecinul a dat in judecata pe S.C. Apa Prod, pentru faptul ca ne-a bransat la reteaua de apa a dansului. Cu ce ne facem noi vinovati? Am uitat sa mentionam faptul ca suntem in constructia unei case, avand nevoie de apa.
Am platit toate taxele catre firma de apa, ne-au bransat, dupa care vecinul a facut reclamatii la firma de apa si acestia au refuzat sa ne mai dea contractul de furnizare a apei. Mentionez ca ne-au debransat dupa un an de zile, deoarece au fost dati in judecata de vecinul proprietar al tevii. De ce ne-au debransat doar in momentul in care au fost dati in judecata? Cu ce ma fac eu vinovata ca societatea de apa mi-au aprobat proiectul si aviz de executie de la teava vecinului?
De ce nu am fost informati inainte de faptul ca teava este a vecinului si ca trebuie despagubit? Nu am cu cine negocia, deoarece firma de apa ma trimite la vecinul, acesta cere suma de 5000ron, o suma nejustificata pentru 4m de teava.
Va multumesc pentru raspuns.
Debransare gaze.
IANCUDAN
Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de gaze. Prin apartamentul meu trece coloana de gaze la care sunt racordate 9 din 11 apartamente. Doua ... (vezi toată discuția)