Locuiesc la etajul 3 din 4. Vecinul de la etajul 4 s-a debransat de la reteaua comuna de gaze, iar acum teava de gaze se "termina" la mine in apartament.
Intentionez sa ma debransez de la coloana comuna de gaze (vom gati la plita electrica) dar fara sa mai raman cu teava de gaze in casa (din motive de siguranta),
practic debransarea sa se faca de la venicii de sub noi. Am sunat la Distrigaz, le-am expus situatia, m-au indrumat spre o firma autorizata ANRE.
Firmele autorizate cu care am luat legatura mi-au spus ca sunt necesari urmatorii pasi:
- Scrisoare de informare catre Asociatie de Proprietati semnata stampilata
- Acord de la vecinul de la etajul 2
Este nevoie de proiect? Firmele autorizare ANRE pe care le-am sunat mi-au spus ca nu este nevoie de proiect. Exista vreo prevedere in acest sens?
Pai si credeti ca este cineva mai in masura decat o firma autorizata ANRE sa raspunda la asa intrebare?
La cate modificari fiscale sau de procedura se fac, numai cineva care este strict in domeniu poate sa va dea un raspuns sigur.
instalatia de gaze in partea comuna de condominiu a fost executata in baza unui proiect tehnic care ar trebui sa existe in documentele inregistrate la asociatia de proprietari
Modificarea instalatiei parte comuna gaze se poate face numai in baza unui proiect tehnic prin operator spacializat autorizat
Debransare gaze.
IANCUDAN
Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de gaze. Prin apartamentul meu trece coloana de gaze la care sunt racordate 9 din 11 apartamente. Doua ... (vezi toată discuția)