avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general corectie factura-tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

corectie factura-tva

am emis o factura in iunie cu tva si ar fi trebuit sa fie cu taxare inversa. In iulie as vrea sa fac corectia. Pentru ca sunt foarte multe articole de stornat si repus pe factura cu taxare inversa m-am gandit sa trec direct pe factura "storno tva la factura nr...." si sa stornez doar tva-ul.
Nu stiu cat de corecta este aceasta alegere.

Ma puteti ajuta?
este corecta, dar storno sa se realizeze pe aceiasi factura cu operatiunile corectate fara tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la facturi neincasate de la firme aflate in insolventa Anca T. Anca T. Exista posibilitatea recuperarii (sub o forma sau alta) TVA achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme aflate in insolventa sau ... (vezi toată discuția)
Tva avans cereale extraterestru extraterestru Reprezint o intrep individuala care lucreaza in domeniul agriculturii.In luna aprilie 2011, am primit un avans de la un client, pentru care am emis factura cu ... (vezi toată discuția)
Factura returnata ANALIROMAN ANALIROMAN Buna ziua! Am emis o factura in 31.07.2009 care a fost trimisa prin posta......primita de client la momentrul acela...dar...pe 24.09.2009 o primesc inapoi tot ... (vezi toată discuția)