avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate in faliment,angajati in somaj!!!!!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate in faliment,angajati in somaj!!!!!!!

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce trbuie sa fac eu ca angajator(am inchis activitatea de 30 zile si am datorii la buget aferent lunilor mai si iunie ac ),pentru a -mi ajuta angajatii sa beneficieze de somaj.
Mentionez ca in acte nu am inchis inca nici-un punct de lucru......care ar fi pasii de urmat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian86 , utilizator 16:33, 19 August 2009
Buna ziua,

Din pacate si eu am aceasi problema, de 30 de zile n-am putut sa mai achit contributiile si impozitul la stat. Doresc sa intru in faliment, dar as dori ca si angajatii mei sa poata beneficia de somaj. Cum ar fi mai bine sa fac, sa il concediez si dupa aceea sa intru in faliment sau sa intru in faliment si dupa sa concediez.

Multumesc anticipat pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc buriana buriana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine. Momentan sunt in CCC (copilul are 1 an si 10 luni) , inainte de nastere am avut 2 locuri de munca: unul a ... (vezi toată discuția)
Anexa 11 adeverinta Geo.mst Geo.mst Bună seara, ultimul angajator mi-au închis contractul cu art. 34 deoarece eu sunt însărcinată în 6 luni m-am decis sa încerc sa beneficiez ai eu de un ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii adeverintei cu baza de calcul victor_dorel victor_dorel in ce conditii angajatorul poate refuza eliberarea anexei 14 pt somaj ?????? (vezi toată discuția)