freeelis a scris:
Puteti solicita angajatorului sa va plateasca orele suplimentare , iar in caz contrar sa actionati in instanta.
Am castigat in instanta si DGASPC e obligata sa-mi plateasca contravaloarea celor 200 ore SUPLIMENTAR lucrate si necompensate/neplatite in momentul incetarii contractului de munca.
Hotararea este definitiva-trebuie sa-mi achite contravaloarea celor 200 ore suplimentar lucrate..
1.Cum vor calcula cuantumul sumei ce-mi revine?
In niciun caz nu vor sa-mi plateasca suma maxima,vor incerca sa traga cat pot de legi.
2.Cum pot proceda pentru a obtine suma maxima(favorabila mie)?
Teoretic,legal trebuie sa-mi plateasca cu sporul prevazut in contractul colectiv de munca la nivel de ramura sau conform codului muncii(75% spor la salariu).Contractul colectiv de munca nu il cunosc si nu am putut sa-l gasesc.Inclusiv sindicatul din DGASPC Olt mi-a inchis usa in nas desi am avut calitatea de membru al acestuia.
3.Cum pot cere si recupera REACTUALIZAREA sumei ?
Mentionez ca am castigat pe fond si parata a facut apel (care a fost respins ca nefondat) fara a avea un avocat platit si fara sa ma prezint personal la vreun termen la instanta de fond si in apel.