avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma cu datorii la bugetul de stat si conturile ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma cu datorii la bugetul de stat si conturile blocate

buna seara,
firma are datorii la stat, nu multe ( in jur de 6000 ron) in care intra si forfetarul. avand conturile blocate intrebare mea este cum pot sa platesc? din ce cont? sau platesc numerar la casierie la anaf ? precizez ca doresc sa platesc doar o parte din aceste datorii pentru moment si pe parcursul acestei luni sa ma achit de toata datoria. sunt sanse ca odata cu inceperea platilor sa mi se debloche conturile ?

va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 13:03, 6 August 2009
important este sa platiti, pt.asta se deblocheaza conturile, mintenas!!!
Platiti la casieria ANAF sau la banca cu numerar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Plata vesnica catre anaf vioavram vioavram Buna! La compania pe care o administrez au inceput problemele financiare de vreun an in coace pana am ajuns sa suspend activitatea firmei pt o ... (vezi toată discuția)
Negocieri cu banca oltul oltul daca sunt executat silit si contul este blocat nu pot sa negociez cu banca sa deblocheze contul...? in nici un caz? numai dupa achitarea integrala? (nu s ... (vezi toată discuția)