avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Modificare contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Modificare contract

sunt PFA si am un contract de prestari servicii pe o perioada de 2 ani incheiat cu o primarie in iunie 2015 cand nu eram platitor de TVA. Incepand cu 01.01.2016 am devenit platitor de TVA. Intrebarea este : exista posibilitatea legala de modificare a contractului prin care valoarea sa creasca cuTVA-ul ?Mentionez ca exista 2 clauze : 1)"Pretul contractului este ferm si nuse ajusteaza"
2)"Partile contractante au dreptul,pe durata indeplinirii contractului, de a conveni modificarea clauzelor contractului ,prin act aditional,numai in cazul aparitiei unor circumstante care lezeaza interesele comerciale legitime ale acestora si care nu au putut fi prevazute la data incheierii contractului"
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:59, 25 Februarie 2016
Clauza 2 inseamna ca poate fi modificat in situatia prezentata de dvs, insa numai cu acordul partilor.
Trebuie sa ii convingeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze obligatorii liliana elena liliana elena buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si as dori sa ma ajutati: Am un contract de prestari servicii, in care la clauze obligatorii este specificat ca in ... (vezi toată discuția)
Modificare comisionare prestari servicii intre pfa si srl in perioada contractului,cu impunerea modificarilor retroactiv. vs99teo vs99teo Ca PFA,am incheiat un contract de mandat pentru prestari servicii cu o alta firma.Contractul este incheiat pentru 1 an si avea stabilita o grila de comisionare ... (vezi toată discuția)
Formularul 4 pt achizitii va rog! luminita_gab luminita_gab va rog ajutati-ma! am nevoie de formularul nr 4 de contract de achizitii servicii! va rog ajutati-ma va multumesc (vezi toată discuția)