avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solicitare cazier judiciar in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

solicitare cazier judiciar in instanta

Buna ziua,
Am contestat in instanta un proces verbal al politiei rutiere ( acuzatie trecere pe rosu la semafor). S-a solicitat proba cu martori, intrucat nu exista film inregistrat. La doua termene martorul nu s-a prezentat. Completul de judecata a amanat din nou , iar la termenul urmator , care va fi in luna aprilie, s-a solicitat de catre instanta cazierul meu judiciar. Mai mult decat atat, in complet este o judecatoare al carui sot este politist la circulatie.
Va rog sa imi spuneti daca solicitarea cazierului meu poate fi contestata, daca este un abuz si daca pot recuza completul( sau judecatoarea), pentru motivul ca sotul dansei lucreaza la politia circulatie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: camelia iosif , utilizator 09:05, 25 Februarie 2016
Instanta poate sa ceara ce doreste ea.
Faptul ca sotul e politist nu e motiv de recuzare. Doar daca PV era intocmit de sotul dansei, altfel, nu.
daca martorul lor nu se prezinta la proces, cazierul judiciar poate influenta procesul ? Sotul a avut permisul suspendta in 2014 pentru depasirea vitezei, si in 2000 pentru alcool ( 1 luna).
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda si permis suspendat la trecere pietoni gabytb gabytb Se poate contesta un P.V la trecerea de pietoni cu suspendarea permisului (in timp ce am eu dreptate scrie si in PV). Este prima abatere, iam spus politaiului ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere dolce_2001 dolce_2001 Buna seara,as dori sa va cer parerea despre cum ar trebui sa procedez in urmatorul caz: La data de 11.10.2010 venind dinspre Soseaua Mihai Bravu ,cand am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere pe rosu vsergiu vsergiu Buna ziua Tocmai mi-a fost suspendat carnetul pt. 30 de zile datorita trecerii pe culoarea rosie, desi eu trecusem pe galben. Intrebarile pe care le am ... (vezi toată discuția)