avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Microintreprindere 2016
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Microintreprindere 2016

buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate cu activitate amanet(cod caen- alte activitati de creditare), cu venituri sub 100.000 euro la 31.12.2015, poate deveni microintreprindere sau se incadreaza la exceptii conf. art. 48 alin 6 din Cod Fiscal si nu are drept de a deveni micro? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pandy , utilizator 13:11, 26 Februarie 2016
Conform normelor de aplicare a art. 48 a Codului fiscal, coroborat cu art. 14 (d) si art. 37 din Legea 93/2009 va incadrati la exceptii, astfel nu puteti fi microintreprindere.
multumesc frumos. o zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe micro sau pe profit ambra_28 ambra_28 Doresc sa stiu daca o casa de amant datoreaza impozit pe micro sau pe profit . (vezi toată discuția)
Incheierea perioadei fiscale de 1 an pentru plafonul de 65000 euro Alexandru Ardeleanu Alexandru Ardeleanu Cand se considera incheiata perioada de 1 an in privinta plafonului pentru incadrarea ca microintreprindere - cifra de afaceri sub 65000 euro - pentru o ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi legale! matican matican Vreau sa imi fac o firma gen Provident cu imprumuturi legale! Sumele imprumutate sa fie intre 300 euro si 1500 euro ! Pot sa fac o astfel de firma ? E un fel ... (vezi toată discuția)