avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... inversarea limbilor străine în învățământul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

inversarea limbilor străine în învățământul preuniversitar

În data de 17 februarie 2016 mi s-a înmânat o decizie conform căreia în anul școlar 2016 - 2017 am doar 14 ore în catedră, deoarece la clasa pregătitoare se va face a doua limbă străină, urmând ca disciplina pe care eu o predau să devină limba a II-a. Mi s-a transmis că este decizia CA al unității, luată în urma solicitării unor părinți. Sunt profesor titular din anul 2001, am gradul didactic II, lucrez in aceeași unitate de la titularizare. Am citit Legea Educației Naționale, dar nu am găsit articolul care spune că se poate schimba L1 cu L2 la cererea părinților, în trunchiul comun. Poate nu știu eu să citesc legea:). Dacă mă puteți ajuta cu un sfat...
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Titularizarea la 2 scoli Corys Corys Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)
Detasare in primul an de invatamant LaAnGa LaAnGa Buna ziua! Te poti detasa in primul an de invatamant? Sunt profesor titular in primul an, nu am mai lucrat pana acum. (vezi toată discuția)