avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rugaminte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rugaminte

sunt nou in firma,
trebuie sa angajez un lucrator comercial la un magazin alimentar de incinta.
ce analize trebuie sa efectueze cel pe care trebuie sa il angajez si unde le efectueaza?
multumesc !
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:18, 5 August 2009
Exista acel carnet de sanatate ....analizele sunt trecute acolo. Le poate efectua la orice spital insa trebuie sa aiba carnetul cu el pentru a putea fi vizat de fiecare doctor in parte!B-)
Buna ziua daca este magazin alimentar trebuie neaparat sa faca:examen coproparazitologic,VDRL SI coprocultura la orice laborator care efectueaza aceste analize apoi merge cu rezultatele la un medic de medicina muncii care ii va trece i carnet analizele.Daca nu are carnet in formular tipizat poate folosi si un vocabular unde sa ataseze aceste rezultate.Examenul coproparazitologic si coprocultura trebuie sa le faca la fiecare 6 luni ;pe langa astea trebuie sa faca si cursuri de igiena care costa in jur de 75 ron iar la sfarsitul cursurilor va primi o diploma pe care trebuie sa o pastrati la punctul de lucru alaturi de analie.:)
Medicul de medicina muncii ii va spune exact ce analize are nevoie pentru angajare....si apoi controlul medical periodic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analize medicale ayada ayada Sunt administratorul unei firme de vanzare cu amanuntul si am o vanzatoare careia trebuie sa-i fac analizele. CARE ESTE VALABILITATEA LOR ? Cu multumiri ... (vezi toată discuția)
Analize medicale vanzator magazin mixt + bufet alejandro06 alejandro06 buna ziua, imi poate spune cineva ce analize trebuie pt un vanzator la magazin mixt+bufet? pana acum se faceau analize la sange si o radigrafie la plamani. (vezi toată discuția)
Analize medicale pentru angajatii unui restaurant cretunicoleta cretunicoleta Buna ziua. La ce perioada de timp trebuiesc refacute analizele medicale pentru bucatari, pentru barmani, pentru ospatari, pentru lucratori comerciali si pentru ... (vezi toată discuția)