avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inregistrare fiscala auto la primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inregistrare fiscala auto la primarie

In cat timp de la solicitare, primaria are obligatia de a inregistra din punct de vedere fiscal autoturismul, pentru ca mi l-a inregistrat in a 29-a zi de la depunerea cererii si au expirat cele 30 de zile pentru inmatriculare.

Alte discuții în legătură

Refuzul primarieri de a lua in evidenta auto Johnny9900 Johnny9900 Buna ziua. Ma numesc Ionut M., din Valenii de Munte judet Prahova. De curand am achizitionat un autoturism si am mers la biroul taxe si impozite al primariei ... (vezi toată discuția)
Sediu vs punct de lucru sonya33 sonya33 buna seara, sunteti amabili va rog am o societate cu sediul in prahova si pct de lucru in ilfov unde depun declaratiile, deoarece la sediu nu se desfasoara ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)