avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În procedura verificării de scripte, autorii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

În procedura verificării de scripte, autorii falsului sunt chemaţi de instanţă ?

În procedura verificării de scripte prevăzută la art.177-184 vechiul C.P.C., instanţa de judecată civilă, cheamă la bară pe autorii falsului, chiar dacă aceştia nu sunt parte în proces, iar falsul intelectual este evident ?

Cel mai recent răspuns: viktorV , utilizator 20:26, 27 Februarie 2016
Instanta in virtutea rolului activ si ptr.aflarea adevarului poate cita pe presupusii autori ai falsului.
sigur, dar în ce temei legal ?
Mi-am adus aminte - Art.129 alin.(4) C.proc.civ.
Mulţumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea de scripte prevăzută la art.177-184 vechiul c.p.c. viktorV viktorV Verificarea de scripte prevăzută la art.177-184 vechiul C.P.C., se aplică în procedura civilă pentru falsul în înscrisuri, falsul material în ... (vezi toată discuția)
Autenticitate act leusan leusan Pentru a demonstra ca o actiune se intyemeiaza pe niste probe prefabricate iar , un inscris este contrafacut si nici nu corespunde cu perioada cand se pretinde ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)