In anul 2007 am vandut un matiz unei doamne.Am facut contractul de vanzare cumparare,am radiat-o de la circa financiara tot din 2007.In 2011 cand nici nu eram in tara am primit o amenda de care nu am aflat decat in 2013 cand m-am dus sa platesc impozitul la casa.Acum 2 saptamani am primit un plic de la executorul judecatoresc precum ca se pune poprire pe salariu pt.suma de 28 euro la cursul zilei plus cheltuieli de judecata in valoare de 287 ron, si pe langa astea la circa financiara alti 250 ron.Deci in total undeva la 6 milioane si ceva.Subliniez ca am fost dat in judecata de CNADNR fara sa fiu citat sau anunțat cumva ,pentru a aduce argumente in favoarea mea.Procesul s-a facut pe genuchi fara citarea nimanui pt. ca cei de la CNADNR sa puna in carca mea plata amenzii.Nu mi se pare normal ca eu care am vandut masina pe care o aveam sa platesc.E o lege care creeaza un imens atentat la buzunarul cetațeanului cinstit.Oare cine a fost parlamentarul care a promovat aceasta lege?CE POT SA MAI FAC ACUM?Pe cine sa dau in judecată,cum sa procedez?Am actul de radiere de circa financiara si contractul de vanzare cumparare.Va rog sa imi raspunda cineva in cunoștință de cauza!Va mulțumesc!
Nu a avut loc un proces pt ca dmv sa fiti citat. Daca ati primit un incheiere de la instanta cu incuviintarea executarii silite, aia e altceva. se face fara citare.
ca sa intelegeti, pv de contraventie este titlu executoriu.
din punctul meu de vedere CNADNR forteaza nota pt ca pv ar trebui sa fie titlu executoriu doar cu privire la amenda, nu si cu privire la despagubire. pe de alta parte, partea cu despagubirea a fost abrogata intre timp si opereaza legea contraventionala mai favorabila.
asta si multe altele le-am invocat in plangeri contraventionale/contestatii la executare.
aveti nevoie de un avocat. nu le faceti de capul dmv ca nu va iesi nimic
Avand contractul de vanzare cumparare si hotararea instantei,aveti dreptul sa formulati actiune impotriva detinatorului bunului mobil fost al dv care a inteles sa nu inmatriculeze vehiculul