avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii fiscale intreprindere individuala nou ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii fiscale intreprindere individuala nou infiintata

buna seara! sant gata cu actele pentru o intreprindere individuala ( electrician )....le depun maine la registrul comertului .Am citit diferite articole si nu m-am lamurit ce declaratii trebuie sa depun in prima etapa ?
multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: mariana55_ro , utilizator 13:48, 29 Februarie 2016
dupa ce ies actele de la registrul comertului mergeti la anaf si depuneti D220 privind venitul estimat sau norma de venit si D600 daca venitul net lunar estimat sau norma de venit lunara este mai mare de 938 lei
va trebui sa achizitionati si registrul unic de control de la anaf
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)
Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 pensie de stat Lentian Lentian Buna ziua, Am un cabinet de mediere deschis in iulie 2013 Am incheiat anul cu pierdere si pentru anul 2014 venitul net anual estimat raportat la cele 12 luni ... (vezi toată discuția)