avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Folosirea cardului de firma in alte scopuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Folosirea cardului de firma in alte scopuri

Buna seara! Am lucrat la o firma de transport ca sofer de tir doua luni, 8zile cursa de proba si dupa aia o luna si 3 saptamani cursa comunitate in europa, intro luna jumate au plecat 3din5 soferide la firma pt ca sefu ii retinea sume importante de euro din decont sub diferite pretecste aberante, vazand acest lucru am banuit ca si eu voi pati la fel, am alimentat cu cardul firmei un alt tir din afara firmei provcand un prejudiciu de 1050.00euro, am venit acasa si am predat camionu la sefu si am facut decontu la acea data sefu nu stia de prejudiciu creat, la decont sefu mia retinut 515euro sub diferite motiva aberante, am semnat decontu. Cand se afla de prejudiciu creat ce pot pati legal?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lucian981 , utilizator 10:11, 21 Ianuarie 2018
Buna ziua. Am revenit cu o nelamurire, pe langa prejudiciu creat patronul mai are pretentia sa ii platesc si cheltuieli cu av lui pe faza de cercetare penala in valoare de 250euro in caz contrar nu im retrage plangerea. Ma-m sfatuit cu av-tul meu si imi zice sa ii platesc doar prajudiciu, si daca nu isi retrage plangerea sa las sa mearga dosarul mai departe.
Ag. de urmarire penala ma sfatuit la fel si ca doar eu imi arat dorinta de a descagubi prejudiciul creat. Am incercat sa discut cu patronu, si dumnealui imi radea in nas si nu a acceptat nimic, eu considar ca el va mai avea si alte pretenti. Nu stiu cum sa fac, cum e mai bine, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Va multumesc amticipat!.
Am achitat prejudiciul creat si fostul sef si-a retras plangerea, in luna Mai 2017. OUP mia zis ca a trimis dosarul la procuror cu propunerea ''Clasari dosarului'', De atunci nu am primit nimic la domicilui niciun raspuns oficial. dosarul trebuia sa fie trimis la Tribunal pt confirmare de Clasare?,
Cum pot sa aflu un raspuns oficial?. Va multumesc anticipat pt raspunsuri!.
puteti sa va interesati dvs. Oricum, nu aveti de ce sa va ingrijorati.
Depuneti cerere prin care sa solicitati stadiul cercetarilor sau mergeti personal sa va interesati.
Doar solutiile de renuntare se trimit la confirmare.
Va multumesc pt raspunsuri. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din gestiune andre23 andre23 buna ziua sunt angajata la o benzinarie si astazi mi s-a spus de catre sef ca sunt concediata si ca va depune plangere pentru furt deoarece unele produse nu ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt nefondata nita_liviu nita_liviu M-am angajat legal la un magazin cu bauturi alcoolice imbuteliate in luna februarie. Nu am preluat gestiunea cu inventar cu ar fi fost normal, mi-a spus sa ... (vezi toată discuția)
Denunt penal - urgent joint_teller joint_teller Buna ziua, Am si eu o problema. Am lucrat intr-un loc unde spre rusinea mea am facut niste mici fraude descoperite ulterior de conducere. Am fost sanctionat ... (vezi toată discuția)