vreau sa va intreb cum se procedeaza in situatia urmatoare:
- taticul va lua fetita dupa Paste si in weekendul legal, problema este ca una din zile (4 zile dupa Paste) va cadea in prima zi de weekend (sambata), intrebarea mea este: se va prelungi sederea fetitei la tata cu o zi ?
In hotarare scrie doar 4 zile dupa sarbatoarea de Paste, de dragul arominiei nu ma mai intereseaza, ma intereseaza doar ca fetita nu isi doreste sa mearga iar eu nu stiu absolut nimic de ea in zilele in care merge la tatal ei asadar ma intereseaza mai mult linistea copilului decat armonia cu fostul sot
Asa cum fac de 1 an... o iau cu binisorul, ii explic ca trebuie sa mearga si la tati sa se joace, ca se vor distra cu siguranta, si ii spun tot felul de lucruri care sa o atraga sa mearga acolo si sa nu mai planga... fetita are 4 ani si jumatate si inca merge aceasta tactica la modul ca inca pleaca plangand dupa mine dar apoi cand se reintoarce acasa imi spune ca a mai plans doar putin noaptea.
Doamna, va adresez cele mai sincere felicitari! Sunteti o mama buna de la care multe din mamele prezente activ pe acest forum ar avea de invatat. Daca imi permiteti va voi cita, ori de cate ori, mi se va ivi ocazia!
Felicitari, inca o data!